Glazen

Optimale service en snelle levering.

Optiek Peter helpt u graag bij de keuze tussen vele soorten brillenglazen

Optiek Peter in Bolsward levert brillen met alle soorten brillenglazen:

 • Enkelvoudige en meervoudige, multifocale glazen;
 • Glazen van kunststof en minerale glazen;
 • Getinte en meekleurende glazen.

Wij gebruiken hoofdzakelijk glazen van het kwaliteitsmerk Nikon, maar daarnaast kunnen we desgewenst ook kiezen voor andere A-merken als Seiko, Hoya, Essilor, Rodenstock, Zeiss, Shamir en Enot. Heel veel enkelvoudige glazen, zonder leesgedeelte dus, hebben wij op voorraad. Daarom kunnen wij die vaak al binnen 24 uur leveren. Omdat we glazen kunnen slijpen in onze eigen werkplaats zijn we niet afhankelijk van inslijpcentrales voor het aanpassen van de glazen in het montuur.

Wilt u met eigen ogen zien hoe uw brillenglazen gereed en passend gemaakt worden? Dan bent u van harte welkom om eens te komen kijken in onze werkplaats. Wij geven u graag uitleg, maar maak daarvoor wel even een afspraak.

Voor het maken van een afspraak en met al uw vragen kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website, of bellen met 0515-335449. Wij zijn trots op ons werk en die trots delen we graag met u.

Reacties 2

 1. Ik ben aan beide ogen geopereerd aan staat
  De oogarts zegt dat ik straks alleen een leesbril met cilinder nodig heb en dat na 6 weken mn ogen worden opgemeten voor de sterkte maar krant lezen of en tijdschrift dat gaat nu super moeilijk is er tussentijds ook een leesbril op aan te passen of moet ik echt nog 6 weken wachten ik ben 16 juni geopereerd
  Kan u mij hierin adviseren
  Alvast vriendelijk bedankt
  Tineke Bangma Ketting

  1. Bericht auteur

   Goedendag mer. Bangma,

   Aangezien het nog niet lukt om een goede oogmeting te doen in deze fase is het voor nu het beste om een standaard leesbrilletje aan te schaffen als tijdelijke oplossing. U kunt daarvoor bij ons langskomen om de juiste leesbril te bepalen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

   groet,

   Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.