Nikon D5600 camera – aktie! + 50% korting 2e paar glazen!

In de maanden november én december maakt u kans op een heuse Nikon D5600 spiegelreflexcamera met Nikkor 18- 140mm !!VR lens. Hoe werkt het: Zet uw in november of december aangeschafte bril met Nikon glazen op de foto en stuur die in via Facebook Optiek Peter of email info@optiekpeter.nl. Op 31 dec. verloten wij onder de inzenders de Nikon camera. …

Lees meer »

David Green Eyewear: Unique by Nature!

Handgemaakte, biologisch afbreekbare brillen. David Green-brillen bevatten echte natuur, zoals gevallen bladeren, parelmoer, riet en verschillende houtsoorten. Deze items zijn verwerkt in een natuurlijk, op katoen gebaseerd acetaat waaruit de monturen individueel met de hand worden uitgesneden. David Green Eyewear is onze bijdrage aan milieuvriendelijke mode en is daarom plasticvrij, handgemaakt en uniek van aard. En……. we zijn de eerste …

Lees meer »

Aangepaste openingstijden zomervakantie

Vanaf maandag 15 juli t/m zaterdag 3 augustus zijn de winkels Optiek Peter en Es-ster open op dinsdag, donderdag en zaterdag. Andere dagen zijn we gesloten. U kunt gedurende de gehele zomervakantie nog steeds gebruik maken van de zonnebrilglazen-aktie!

Lees meer »

Esther ontvangt diploma: Opticien!

Na twee jaar intensieve studie heeft Esther nu ook het felbegeerde diploma Opticien op zak! Uiteraard heeft ze al vele jaren haar bijdrage in de winkel geleverd, maar nu mag ze dan zichzelf met trots ook opticien noemen.

Lees meer »

Cheque uitgereikt aan Team Huntington

Optiek Peter doneert €520,- aan 11-steden-tegen-Huntington. In de maand mei tot 10 juni (11 steden fietstocht) is €5,- gereserveerd van elke verkochte bril/zonnebril voor het actieteam tegen de ziekte Huntington. Goos, Esther en Lisanne Pieksma namen de cheque in ontvangst. Hopelijk draagt deze donatie bij aan een snellere ontwikkeling van een medicijn tegen deze vreselijke ziekte.

Lees meer »

Nieuw: FREAK SHOW

Freak Show heeft iets met de filmindustrie. Lekker eigenwijze brillen die altijd een duidelijke link hebben met de inspiratiebron. Monturen van Freak Show dragen de namen van film- en televisiesterren en aan het einde van de veer is een kleine Oscar-figuur te zien.

Lees meer »