Zonnebrillen

Een topmerk zonnebril kopen doet u bij Optiek Peter in Bolsward

Kom naar Bolsward om een hippe zonnebril te kopen. Wij verkopen zonnebrillen van topmerken als Calvin Klein, Esprit, Elle, Guess,  Sinner, Touch, Helly Hansen, Tom Tailor en Nike, etc. Er is bij Optiek Peter al een gepolariseerde zonnebril te koop vanaf € 30,00.

Een goede zonnebril is allang geen luxeartikel meer. Het is bewezen dat zonnebrillen de juiste bescherming bieden voor uw ogen bij fel licht. Vaak is getint glas voldoende, soms worden er extra eisen gesteld. Dan is gepolariseerd glas een optie. Dat neemt hinderlijke schitteringen weg en verbetert uw zicht aanmerkelijk. Draagt u al een bril? Bijna al onze zonnebrillen zijn leverbaar met glazen op sterkte.

Een zonnebril mag dan geen luxeartikel meer zijn, het oog wil ook wat. Daarom bevinden zich in iedere collectie van de merken die wij verkopen monturen in verschillende vormen, kleuren en materialen. Ook de kleur van de glazen kunt u zelf kiezen. Zo zijn uw ogen beschermd en loopt u er modieus bij.

Voorzetbrillen: praktisch en effectief

Voor brildragers is er naast de zonnebril op sterkte nog een alternatief, namelijk de voorzetbril. In onze winkel vindt u voorzetbrillen van het merk FitOfar in diverse maten en kleuren. De glazen van deze brillen zijn gepolariseerd en in diverse kleuren verkrijgbaar. Er is ook een voorzetbril mogelijk met nachtglazen. Dit zijn geel-gekleurde glazen om in het donker en met slecht weer een beter zicht te creëren door de contrastverhogende werking en filtering van overstraling van tegenliggers in het verkeer.

Wilt u meer weten over onze collectie zonnebrillen? Stel dan uw vraag via het contactformulier op de website of bel 0515-335449. Wij adviseren u graag, zodat u veel kijkgenot beleeft aan de juiste zonnebril.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *