Kinderbrillen

Volop keuze in supercoole modellen voor een aangename prijs.

Kom bij Optiek Peter samen met uw kind een kinderbril kopen

Optiek Peter is hét adres in Bolsward en omgeving om een kinderbril te kopen. Alle kinderbrillen kosten bij ons slechts € 129,00 all-in. Voor dat geld heeft u de keuze uit vele kwaliteitsmonturen van topmerken als Ray-Ban, Nike, Jup, Röhm en Joshi. Voor de echte rauwdouwers hebben wij het merk Swing, brilmonturen van onbreekbare kunststof.

Topkwaliteit en snel klaar

Voor de all-in prijs van € 129,00 krijgt uw kind behalve een kwaliteitsmontuur ook topkwaliteit glazen: extra dunne, geharde en onbreekbare kunststof glazen. Deze zijn super-ontspiegeld en voorzien van een clean-coat, zodat ze niet te snel vies worden. Wij hebben de meeste glazen op voorraad en kunnen ze zelf inslijpen. Als u bij ons een kinderbril komt kopen kunnen wij hem daarom meestal de zelfde dag nog leveren.

Bent u van plan een kinderbril te kopen, maar wilt u eerst nog advies? Stel dan uw vraag via het contactformulier op de website of bel 0515-335449. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij onze winkel aan de Dijkstraat 41 in Bolsward. Daar bent u altijd welkom.

easyeywear kids easyeyewear kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*