Kinderbrillen

Volop keuze in supercoole modellen voor een voordelige prijs.

Kom samen met uw kind de mooiste kinderbril uitzoeken.

Optiek Peter is hét adres in Bolsward en omgeving om een kinderbril te kopen. Alle kinderbrillen kosten bij ons slechts € 129,00 all-in. Voor dat geld heeft u de keuze uit vele kwaliteitsmonturen van topmerken als Vingino, Capo, Helly Hansen, Nike, Diesel, Tom Tailor en Joshi. Voor de echte rauwdouwers hebben wij het merk Swing, brilmonturen van onbreekbare kunststof!

Gill

Topkwaliteit en snel klaar

Voor de all-in prijs van € 129,00 krijgt uw kind behalve een kwaliteitsmontuur ook topkwaliteit glazen: extra dunne, geharde en onbreekbare kunststof glazen. Deze zijn super-ontspiegeld en voorzien van een clean-coat, zodat ze niet te snel vies worden. Wij hebben de meeste glazen op voorraad en kunnen ze zelf inslijpen. Als u bij ons samen met uw zoon of dochter een kinderbril komt uitzoeken kunnen wij hem meestal de zelfde dag nog leveren!

Bent u van plan een kinderbril te kopen, maar wilt u eerst nog advies? Stel dan uw vraag via het contactformulier op de website of bel 0515-335449. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij onze winkel aan de Dijkstraat 41 in Bolsward. Daar bent u altijd welkom.

Reacties 1

  1. Bericht auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *