Nieuw bij Optiek Peter: Johnny Loco!

Bent u dól op brillen en zonnebrillen die van klasse getuigen en is het tijd voor een nieuwe? Dan moet u toch echt bij Johnny Loco zijn. Dit brillenmerk staat voor vakmanschap, want er komt een hoop inspanning, liefde en aandacht voor detail bij kijken. 

Brillen met (een) karakter

Alle Johnny Loco brillen en zonnebrillen danken hun naam aan een personage uit een film of serie. De namen die de brillen dragen personifiëren het karakter en de tijdsgeest waarin de film zich afspeelt. Zoals de zonnebril ‘Frances’ – vernoemd naar een filmkarakter uit de film To Catch a Thief. Met dit montuur op waant u terug in de jaren 50 in de Franse Rivièra!

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Bij het – van Nederlandse bodem – brillenmerk Johnny Loco staat kwaliteit voorop. Daarom kiest het voor een samenwerking met een fabrikant die dezelfde visie deelt en waar u alleen de meest hoogwaardige materialen vindt. Zo worden de monturen gemaakt van bijvoorbeeld Italiaans celluloseacetaat en superlicht, flexibel roestvrijstaal. Een leuke bijkomstigheid is dat er tijdens de productie zo min mogelijk materiaal wordt verspild om de wereld een handje te helpen. 

Johnny Loco zonnebrillen en brillen zijn gewild bij zowel mannen als vrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *