Nikon D5600 camera – aktie! + 50% korting 2e paar glazen!

Tot 31 december maakt u nog kans op een heuse Nikon D5600 spiegelreflexcamera met Nikkor 18- 140mm !!VR lens.
Hoe werkt het: Zet uw in november of december aangeschafte bril met Nikon glazen op de foto en stuur die in via Facebook Optiek Peter of email info@optiekpeter.nl. Op 31 dec. verloten wij onder de inzenders de Nikon camera.

Veelzijdig zoomobjectief in DX-formaat met 7,8x zoom en een zoombereik van 18-140 mm (equivalent in kleinbeeld- en Nikon FX-formaat: 27-210 mm).

Zoombereik van groothoek tot tele: een ideaal draagbaar objectief dat perfect is voor allerlei soorten opnamen, van uitgestrekte landschappen tot gedetailleerde opnamen van verafgelegen onderwerpen.

Hoge optische prestaties: één element van ED-glas (extra lage dispersie) en één asferisch lenselement zorgen voor een hoge resolutie en een scherp contrast, terwijl de meeste vormen van chromatische aberratie en kleurverspreiding (dispersie) tot een minimum worden beperkt.

Vibratiereductiesysteem (VR): beperkt de effecten van cameratrilling tot een minimum, zodat u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn. Het VR-systeem werkt zelfs tijdens filmen stil.

SWM (Silent Wave Motor) voor een snelle en fluisterstille autofocus.

Compacte en lichte constructie met een weerbestendige vatting.

Biedt zeer veel waar voor uw geld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *