PARASITE EYEWEAR, wie durft?

Hoe vaak bent u echt onder de indruk van een bril? Parasite brillen zullen u in ieder geval bijblijven! Deze opvallende modellen zijn geïnspireerd op natuur en mythes, wat resulteert in een zeer futuristische collectie met adembenemende brillen.

Al sinds het prille begin van Parasite is het Franse merk zo gericht op de toekomst, dat zelfs hun eerste monturen nog voor nieuw en modern kunnen doorgaan. Opvallend in de collectie zijn de gesplitste veren, maar we zouden de collectie geen recht doen als we het daarbij lieten. Kleuren, patronen, vormen: overal wordt mee gespeeld om een uniek model te kunnen presenteren. De collectie loopt uiteen van zeer draagbare en ingetogen modellen tot extreme kunststukken. Overeenkomst tussen alle brillen en zonnebrillen is dat ze lichtgewicht, soepel en comfortabel zijn.

Voor techniek en avant-gardistisch design kunt u geen beter merk kiezen dan Parasite. Benieuwd hoe deze monturen er in echt echt uitzien en of ze u staan? Kom langs om onze Parasite brillen te bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *