Uitgelicht: VANNI, Italiaans design voor de visuele fijnproevers!

Het originele Italiaanse merk dat al meer dan 25 jaar bestaat, is geen onbekende in de optiek. VANNI, is Made in Italy for Sure en kenmerkt zich door z’n exclusieve acetaat en bijzondere bewerkingen van metaal.

VANNI is opgericht in Turijn in 1990 door Giovanni Vitaloni, ‘Vanni’ genoemd door zijn vrienden. Het merk doet het vanaf zijn lancering goed en is hierdoor verkrijgbaar in de mooiste winkels over heel de wereld. VANNI heeft een gepassioneerd designteam, dat wordt gevoed door de Italiaanse stijl en cultuur. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwerp van de collectie, maar ook voor de grondstoffen. Zo wordt het acetaat door VANNI zelf ontworpen en vervolgens exclusief door Mazzucchelli voor VANNI geproduceerd. Door dit kleurrijke acetaat keer op keer op een creatieve manier te verwerken, zorgt VANNI voor een onderscheidende herkenbare look, die vernieuwend is.

De monturen zijn handgemaakt in Italië door vakmensen wiens vaardigheden en kennis generaties lang zijn doorgegeven. Ze combineren hun ambachtelijke vakmanschap met innovatieve productietechnieken. VANNI garandeert een van A tot Z Made in Italy product, en dat is zeker.

Wilt u dit moois zelf bekijken? Maak gerust een afspraak voor passen en advies. 0515-335449 of info@optiekpeter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *